Kontakt – Boka tid för massage

Tidsbokning för massagebehandlingar

massage i Göteborg

Boka tid för din massage gör du lättast online då det är svårt att svara i telefon under behandling. Klicka på “boka tid” knappen så kommer du till min “boka direkt” sida. Du väljer mellan olika behandlingar och tider. Du kan också lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer jag upp så snart jag kan! Massagekliniken finns i samma lokaler som företagshälsovården “Frisk och Kry” på Kristinelundsgatan 16. Centralt i Göteborg på en tvärgata mellan Avenyn och Heden.

Svårt att nå mig på telefon?

Oftast är mitt i en behandling och har svårt att sia kontakt på telefon. Du kan lämna ett meddelande på telefonsvararen vid boknings eller andra frågor så ringer jag upp dig så snart jag kan.

Öppettider

Öppet måndag till fredag 8 – 17. Ibland även helgöppet på lördagar. (Se bokningskalender för lediga tider). Onsdagar även kvällsöppet till klockan 20.00. Du hittar alla lediga tider i webbokningssystemet (knappen “boka tid”) ovan. Känner du dig osäker på vad som kan behandlas? Kontakta oss gärna!

Tel: 0708-40 37 20

Det är lätt att hitta till Athletic Care Massage

Med spårvagn, gå av vid Valands hållplats och promenera ca 200m mot Scandic Rubinen. Där kommer Kristinelundsgatan som är en tvärgata till Kungsportsavenyen. Kliniken ligger mitt mellan Scandic Rubinen och Heden.

Kommer du med bil, parkera lättast på Hedens parkering (billigast), eller parkeringshuset mitt emot kliniken på Kristinelundsgatan 16. Det finns även parkering på gatan utanför men det kan vara svårt att få plats där.

Kontakt – Besöksadress – Boka tid

Athletic Care Massageterapi
Kristinelundsgatan 16
411 37 Göteborg